Spoedbehandeling

Spoedgevallen
In geval van zeer ernstige spoedklachten kun je ’s avonds na 17.00 uur en in het weekeinde terecht bij de tandartsspoedgevallen dienst.
Telefoonnummer 070 – 311 03 05

Pijnklachten
Indien je een pijnklacht hebt, verzoeken wij je ons dit voor 8.30 uur te laten weten. Wij doen ons uiterste best om jou dezelfde dag nog te kunnen behandelen, in elk geval altijd zo snel als mogelijk. 

Uiteraard streven we ernaar dat je helemaal geen pijnklachten krijgt. Dit voorkom je door regelmatig naar de praktijk te komen en behandelingen niet uit te stellen. 

Kiespijn Pro app
Op de site www.kiespijnpro.nl kun je meer informatie vinden over de Kiespijn Pro app. Dit is een applicatie die is ontwikkeld voor de iPhone en de iPad. De app geeft een professioneel advies voor meer dan 60 van de meest voorkomende tand-, tandvlees- en algemene problemen en dit met afbeeldingen.

De applicatie is gemaakt door tandartsen om patiënten informatie en advies te verschaffen, en kan van toegevoegde waarde zijn in combinatie met een deskundig, tandheelkundig advies van een tandarts. In de App store is de applicatie ook te downloaden