TANDARTS VOOR Orthodontie

SmileCafé voor jouw mooiste glimlach

Voor orthodontie naar SmileCafé

Naast een gezond gebit en gezond tandvlees ook een mooi recht gebit? 
Daarvoor ben je bij ons ook aan het juiste adres. Binnen onze tandartsenpraktijk hebben wij namelijk ook SmileCafé

SmileCafé is dé tandartspraktijk voor orthodontie waar wij volgens de laatste geavanceerde technieken zorgen voor een prachtig recht gebit met een zichtbare of onzichtbare beugel. De keuze is aan jou. 

Snel of heel snel

Naast het soort beugel heb je ook de keuze tussen de normale snelheid van beugelen van 12 -24 maanden of je gaat voor de snelle weg en dan kun jij binnen 6 – 12 maanden dat prachtige rechte gebit hebben. 

Dus start je nu met deze laatstgenoemde versnelde orthodontie, dan is het zeer wel mogelijk dat je binnen een half jaar al een gebit hebt dat prachtig mooi recht staat. 

Is snel een recht gebit jouw grootste wens?

Denk je nu “Ja, dat is mijn grootste wens”, dan kan dat bij ons in de praktijk bij SmileCafe.

Meer info

Klik snel door via onderstaande button en lees alles over deze prachtige mogelijkheden die we jou bieden. 
Tot snel bij SmileCafe? 

Wat is Dental Monitoring?

Dental Monitoring is een nieuwe technologie die ontwikkeld is voor de orthodontie en werkt op basis van kunstmatige intelligentie in samenwerking met de behandelaar.

Het is een app op je telefoon die je samen met een Scanbox gebruikt. De Scanbox krijg je van ons zodra je start met een beugelbehandeling.

Je maakt met behulp van de app, scanbox en je eigen telefoon en de instructies die je vanuit de app krijgt scans van je gebit. Die stuur je automatisch via de app naar onze praktijk.

De app geeft je een bericht wat je moet doen tijdens de behandeling. Ook geeft de app aan wanneer je weer een nieuwe scan moet maken.

Op dat moment kan de tandarts controleren of je tanden goed bewegen conform plan en of ze op de juiste positie staan.

Aan de hand van het behandelplan zal de tandarts je advies geven wat je volgende stap is. Bijvoorbeeld je huidige aligner nog een paar dagen dragen of al overstappen naar de volgende. En ziet het er echt niet goed uit, dan kan het zijn dat de tandarts je vraagt om toch naar de praktijk te komen.

EEN CONTROLE OP AFSTAND DUS, HEEL EENVOUDIG, SIMPEL EN VOORAL EFFICIËNT!

stap 1 download app

Stap 1:
download de app op je mobiele telefoon (zowel IOS als Android)

Stap 2:
maak een foto scan van je gebit met de app en de Scanbox

Stap 3:
stuur de scan naar ons en wij controleren je gebit op afstand

Meer info? 

Wil jij ook graag jouw gebit op afstand door ons laten controleren? Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over.