Met je kind naar de tandarts

Welkom bij kindertandarts KiesQ in Den Haag.

Ons doel voor de behandeling van kindergebitten is heel helder:

wij willen ervoor zorgen dat alle kinderen die bij ons patiënt zijn, op hun achttiende zijn uitgerust met een gaaf gebit. Dat betekent zonder cariës, met alle tanden op de juiste plek met een goede vorm en functie.

Zodat ze kunnen vertrouwen op hun gebit en zich geen zorgen hoeven te maken over gebitsproblemen in de toekomst.

Preventie

Wij zorgen dat ze weten hoe ze met onze aanwijzingen hun gebit in topconditie houden. Door ze regelmatig te laten komen zorgen we er samen voor dat kinderen geen angst ontwikkelen voor de tandarts en ze het als leuk ervaren om naar de tandarts te gaan.

Ook helpen we jou om ervoor te zorgen dat jij weet hoe jij kunt bijdragen aan de goedeew verzorging van het gebit van je kind.

Op de juiste plek

We zorgen we ervoor dat alle tanden en kiezen op de juiste plek staan zodat er geen overbelasting ontstaat van die tanden, kiezen of kauwgewrichten. Met alles op de juiste plek zorg je voor een stabiele situatie. Stabiliteit voor de toekomst.

Beste start met een gezond gebit

Gezond tandvlees als ondersteuning voor mooie gezonde tanden. Met de mond als poort voor het lichaam geef je je kind hiermee de beste start voor de rest van zijn/haar leven.

Vanaf welke leeftijd? 

Je kind is vanaf het doorbreken van de eerste tand welkom bij ons in de praktijk. We zullen hem of haar op een speelse wijze leren wennen aan de omgeving, de apparatuur en ervoor zorgen dat er geen angst ontwikkeld wordt voor de tandarts.
Natuurlijk begeleiden we jou als ouder ook om te helpen zorgen voor het gebit van jouw kind, zodat jullie samen kunnen zorgen voor dat perfecte gebit(je). 

Meer informatie?

Neem gerust contact op met ons via 070 – 324 13 19 of via onderstaande button “neem contact op”. 
We staan je graag te woord om antwoord te geven op alle vragen en dan zien we je hopelijk snel in onze praktijk in Den Haag Benoordenhout.