Esthetische tandheelkunde praktijk den haag

KiesQ is dé tandartspraktijk in Den Haag Benoordenhout, gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde in én rondom de mond.

Wat is esthetische tandheelkunde? 

Esthetische tandheelkunde is een specialisme binnen de de tandheelkunde. Bij esthetische tandheelkunde kijken we niet alleen naar de functionele oplossing van bijvoorbeeld beschadigde, verkleurde of scheve tanden. Nee, wij kijken als specialist ook naar wat wij zien. 

Kunnen we, naast het puur functioneel oplossen van een tand- of kiesaandoening, er ook voor zorgen dat het gebit er mooier uit komt te zien? 

Vragen die wij ons stellen zijn bijvoorbeeld of we iets kunnen veranderen aan de vorm, de kleur of de positie van de tanden. Met de bedoeling jou als patiënt er nog mooier uit te laten zien. 

Binnen de esthetische tandheelkunde wordt er dus extra rekening gehouden met de wensen van de patiënt op esthetisch vlak, het “mooi willen zijn”. 

Wij passen deze techniek altijd toe

Met specialistische high end technieken, facings, inlays, kronen, bruggen, implantaten of orthodontie veranderen wij ieder gebit in een esthetisch verantwoord gebit.

Is esthetische tandheelkunde voor iedereen?

Ja esthetische tandheelkunde is voor iedereen. Sterker nog, omdat wij gespecialiseerd zijn in esthetische tandheelkunde zullen wij altijd, bij elke patiënt, onze kennis gebruiken op dit gebied. 

Wil jij ook van dit specialisme gebruik maken om jouw mooiste glimlach te krijgen? 

Het enige wat je hoeft te doen is ons bellen om een afspraak te maken. Onze tandarts Karin Molhoek is gespecialiseerd esthetisch tandheelkundige en zal haar kennis en expertise graag toepassen bij het verzorgen van jouw gebit. 

Klik op de button “neem contact op” om jouw afspraak te maken of bel 070 – 324 13 19