Karin Molhoek

Jouw Tandarts en Tandarts voor (Versnelde)Orthodontie

Tandarts  Karin Molhoek, eigenaar van KiesQ en SmileCafé heeft zich na haar studie tandheelkunde verder ontwikkeld in diverse vakgebieden waaronder orthodontie, esthetische tandheelkunde, Digital Smile Design, implantologie en injectables. Zij heeft hiervoor verschillende gecertificeerde opleidingen gevolgd.

Daarnaast is zij spreker voor SureSmile Aligners en geeft zij lezingen aan collega tandartsen over behandelingen met onzichtbare beugels en versnelde orthodontie.

Karin is één van de weinige experts in Nederland op het gebied van versnelde orthodontie, de techniek waarmee je in hele korte tijd een mooi recht gebit kunt krijgen.

Karin geniet ervan om mensen een nieuwe stralende lach te geven en ervoor te zorgen dat je onbezorgd van oor tot oor kunt lachen. Zij maakt voor jou een behandelplan en Smile Design op maat en kijkt naar alle facetten die daarvoor belangrijk zijn. Zo creëert zij voor jou, jouw optimale en mooiste lach.

Je bent bij haar gegarandeerd in goede handen en zij zal je op professionele en persoonlijke manier behandelen.

Martijn Claasen

Jouw behandel coördinator

Martijn is mede-eigenaar van SmileCafé. Hij kan jou alles uitleggen over het traject dat je in gaat. Hij kan al je vragen beantwoorden en neemt alle tijd voor je om ervoor te zorgen dat er geen vraag onbeantwoord is gebleven. Hij bespreekt alle uitgebreide behandelplannen om je alles uit te kunnen leggen in heldere taal.

Ankie

Jouw mondhygiënist

Ankie is mondhygiënist en heeft meer dan 25 jaar ervaring in dit vak. Zij weet alles van een goede mondhygiëne en hoe je jouw gebit in een optimale conditie kunt houden. Zij zorgt dat jij je mondhygiëne op topniveau krijgt en houdt.

 

Harini

Kwaliteitsmanager en assistent

Harini assisteert tijdens de behandelingen. Daarnaast geeft ze je instructies over je behandeling en legt ze je uit waar je op moet letten. Als kwaliteitsmanager zorgt zij ervoor dat alle processen in de praktijk optimaal verlopen.